Lubricants

MOTOREX

MOTOREX CROSS POWER 2T 1L

551004
17,20 €
Oli totalment sintètic d'alt rendiment Qualitat de competició per a motos Off-Road de 2 temps. Fórmula antifums amb producció mínima de residus de combustió Lubricació separada o per mescla.
16,00 €
Dissenyat per "FACTORY TEAMS", assegura un rendiment òptim del motor, manté nets els passos del carburador mitjançant una composició més efectiva davant la emulsió, greixatge manual.    
IPONE FULL P. KATANA 10/50 2L
Fora d'estoc
25,01 €
Lubircant especialment formulat per a motors de quatre  temps Touring / Racing. -Manté el motor net i podrà fer més quilometres. -Protecció a temperatures elevades en activitats esportives. -Manté les seves propietats durant més temps allarga la vida al motor. IPONE ANDORRA  
MOTOREX

MOTOREX CROSS POWER 2T 4L

551005
66,50 €
Oli per a motors totalment sintètic d'alt rendiment per a motocicletes Off-Road de 2 temps, qualitat de competició, fórmula antifums, producció mínima de residus de combustió, per a lubricació separada o per mescla. Bidó de 4 litres. Oil of Switzerland.
17,45 €
Oli per a motors totalment sintètic d'alt rendiment per a motocicletes Hypersport 4 temps. Protecció contra el desgast, qualitat de competició, estabilitat tèrmica i al cisallament, òptims per a embragatges.   Oil of Switzerland.
12,01 €
Elimina la brutícia incrustada de tot tipus de material i fa brillar el teu vehicle. Ruixeu el producte a la zona a tractar. Esborreu amb un drap suau i net. IPONE ANDORRA
MOTUL

MOTUL SNOWPOWER 4L

111
42,10 €
Gracies a la seva fòrmula Technosynthèse amb viscositat baixa, SNOWPOWER 2T facilita l'arranada  per a motos de neu de 2 Temps fins -45ºC. La tecnología ESTER, débil  contingut en disolvent limita els dipòsits i deixa les válvules de potencia perfectament netes . Formulació antifum, per engrasar separat o per barreja.
18,85 €
Oli per a motors totalment sintètic d'alt rendiment per a motocicletes Hypersport 4 temps. Protecció contra el desgast, qualitat de competició, estabilitat tèrmica i al cisallament, òptims per a embragatges.   Oil of Switzerland.
10,71 €
Lubricant 2T 100% sintétic, tecnología Ester. Protecció i potencia óptims, desenvolupat especialment per motors 2T de última generació: inyecció directa o carburació. Fórmula anti-fum, per sistemes de lubricació per barreja manual o automátiques. Gasolina amb o sense plom i  compatible amb cataltzadors.    Disposem de toda la gama de productes Motul.
18,85 €
Oli per a motors totalment sintètic d'alt rendiment per a motocicletes Off Road de 4 temps. Estabilitat tèrmica i al cisallament, adaptat per als Off-Road més durs, qualitat de competició, optimitzat per a embragatges.   Oil of Switzerland.
16,25 €
L'oli sintètic per a caixes de canvi de motos amb lubricació del motor i caixa de canvis per separat. Redueix el desgast, redueix la resistència de canvi de marxes, embragatge evita l'adherència.Després del seu ús, aquest oli s'ha de ficar dins d'un dipòsit d'oli usat.   Oil of Switzerland.
8,40 €
Lubricant untuós groc, específicament per a motos tot terreny i quads, adequat per cadenes amb junt tòric com sense. Dispersa els dipòsits de sorra, fang i terra, assegura una protecció major. Augmenta la durada de la cadena, resistent a l'aigua i protegeix de la humitat i fang.
18,75 €
Previst per a totes les forquilles de motos de tensió màxima . MOTOREX LOW FRICTION TECHNOLOGY baixa fricció. impedeix els moviments sticK-slip, la reacció ràpida de la forquilla, manté i preserva les juntes, òptim a totes les temperatures, evita la formació d'escuma. Després de l'ús, aquest oli ha d'estar en un dipòsit per l'oli de desfeta.   Oil of...
Motul TRANSOIL EXPERT
Fora d'estoc
8,20 €
Lubricant especialment formulat per a les caixes de velocitats amb embragatge submergit, separat de l'oli de motor.Carter de caixa de velocitats separada del càrter del motor.
MOTOREX

MOTOREX BRAKE FLUID DOT-4

551414
11,35 €
Líquid de frens per als sistemes d'alt rendiment  de fre hidràulic o de tambor. Punt d'ebullició  extremadament alta d'almenys 509C º/ 265 º F, barrejable amb líquids de fre de les mateixes especificacions. Mantenir-me a l'envàs original hermeticàment tancat. Procedir a la substitució anual.   Oil of Switzerland.
11,57 €
Líquid de frens per als sistemes d'alt rendiment  de fre hidràulic o de tambor. Punt d'ebullició  extremadament alta d'almenys 509C º/ 265 º F, barrejable amb líquids de fre de les mateixes especificacions. Mantenir-me a l'envàs original hermeticàment tancat. Procedir a la substitució anual.   Oil of Switzerland.
13,30 €
Netejador de filtri d'aire. Dissol l'oli i sucietat, submergir el filtri d'aire, pastar la goma escuma i deixar actuar. Elimina les partícules de brutícia, aclarir amb aigua, escórrer pressionant sense retorçar, deixar assecar en lloc net i ventilat.   Oil of Switzerland.
MOTOREX AIR FILTER CLEANER 4L
Darreres unitats en estoc
49,95 €
Netejador de filtre d'aire. Dissol oli i brutícia, submergir el filtre d'aire, pastar la goma escuma i deixar actuar. Elimina les partícules de brutícia, aclarir amb aigua, escórrer pressionant sense retorçar, deixar assecar en lloc net i ventilat.   Oil of Switzerland.
MOTOREX

MOTOREX COOLANT M5.0 1L

551500
14,85 €
Anticongelant per a radiadors prebarrejat per a l'ús inmediat a base d'etilè-glicol. Dissenyat per als motors moderns d'alt rendiment. Protecció fins a -40ºC.   Oil of Switzerland.
20,70 €
Lubricant per al filtre d'aire. Abans de realitzar cap tipus de lubricació, el filtre ha de ser netejat a fons amb MOTOREX AIR FILTER CLEANER. Submergeixi el filtre i premeu uniformement impregnar l'escuma per eliminar l'excés d'oli no doblegar, deixi assecar el filtre durant unes hores abans de tornar a muntar.   Oil of Switzerland.
17,45 €
Oli innovador per a transmissions automàtiques per a la darrera generació de caixes de canvi. Substitueix a tots els olis sintètics ATF, recomanat per a caixes de canvi semiautomàtic. Excel · lent comportament en fred  i a l'envelliment, propietats anticarrosives excepcionals.   Oil of Switzerland.
18,55 €
Oli per el filtre d'aire. Desenvolupat per els components de goma escuma. Evita penetració de la pols, sorra i aigua, adhesió excel · lent. Polvoritzar uniformement sobre el filtre d'aire net, amassar el filtre hi deixar assecar.   Oil of Switzerland.
17,21 €
MOTOREX NETEJADOR DE CADENES. Elimina de forma eficaç tots els residus incrustats, per juntes Y en X. Polvoritzar sobre la cadena, deixar que faci efecte durant un breu període i retirar l'escuma amb un drap, polvoritzar a continuació MOTOREX CHAINLUBE.   Oil of Switzerland.
17,61 €
Lubricant blanc per cadenes, totalment sintètic. Per a motos de carretera, testat O-Ring, X-Ring i Z Ring. Molt bona adherència, resistent a l'aigua, augmenta la durada del kit de cadenes . Regularment aplicar una petita quantitat a la cadena neta (MOTOREX CHAIN CLEAN) i deixar actuar.   Oil of Switzerland.
Veient 1-24 de 30 producte(s)

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació per millorar els nostres serveis i per a anàlisi de les teves hàbits de navegació. Si continues navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. Pots configurar el teu navegador per impedir la seva instal·lació. Més informació sobre les cookies.