MOTUL

16,00 €
Dissenyat per "FACTORY TEAMS", assegura un rendiment òptim del motor, manté nets els passos del carburador mitjançant una composició més efectiva davant la emulsió, greixatge manual.    
MOTUL

MOTUL SNOWPOWER 4L

111
42,10 €
Gracies a la seva fòrmula Technosynthèse amb viscositat baixa, SNOWPOWER 2T facilita l'arranada  per a motos de neu de 2 Temps fins -45ºC. La tecnología ESTER, débil  contingut en disolvent limita els dipòsits i deixa les válvules de potencia perfectament netes . Formulació antifum, per engrasar separat o per barreja.
10,71 €
Lubricant 2T 100% sintétic, tecnología Ester. Protecció i potencia óptims, desenvolupat especialment per motors 2T de última generació: inyecció directa o carburació. Fórmula anti-fum, per sistemes de lubricació per barreja manual o automátiques. Gasolina amb o sense plom i  compatible amb cataltzadors.    Disposem de toda la gama de productes Motul.
8,40 €
Lubricant untuós groc, específicament per a motos tot terreny i quads, adequat per cadenes amb junt tòric com sense. Dispersa els dipòsits de sorra, fang i terra, assegura una protecció major. Augmenta la durada de la cadena, resistent a l'aigua i protegeix de la humitat i fang.
Motul TRANSOIL EXPERT
Fora d'estoc
8,20 €
Lubricant especialment formulat per a les caixes de velocitats amb embragatge submergit, separat de l'oli de motor.Carter de caixa de velocitats separada del càrter del motor.
Veient 1-5 de 5 producte(s)

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació per millorar els nostres serveis i per a anàlisi de les teves hàbits de navegació. Si continues navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. Pots configurar el teu navegador per impedir la seva instal·lació. Més informació sobre les cookies.