ATV / QUAD

ATV / QUAD

ATV 2

Remolc per a dos quads. Remolc pel transport de dos quads carregats transversalment. Amb baranes abatibles i extraïbles. Solera de tauler finlandès anti-humitat de 9 mm. CANIGO REMOLCS.
ATV / QUAD

ATV 2 Almenara

Remolc per a dos quads. Remolc pel transport de dos quads carregats longitudinalment. Porta posterior abatible. Baranes laterals. Solera de tauler finlandès anti-humitat de 9 mm. CANIGO REMOLCS.
ATV / QUAD

ATV Caixa

Remolc caixa per un quad. Remolc multifuncional per mercaderies o quad. Adaptat amb una rampa pel quad. Solera de tauler finlandès anti-humitat de 15mm. Fre d'inèrcia i estacionament opcional. Porta posterior abatible i extraïble. CANIGO REMOLCS.
ATV / QUAD

ATV Renant

Remolc pel transport de petites mercaderies remolcat per un quad. Ideal per feines en urbanitzacions, granges i recintes tancats. Caixa basculant. Porta posterior extraïble. CANIGO REMOLCS.
ATV / QUAD

ATV Basculant

Remolc quad. Remolc amb plataforma basculant, de fàcil càrrega i descàrrega del vehicle. Dotat amb sistema de seguretat per a que no pugui bascular de manera involuntària. Solera de tauler finlandès anti-humitat de 9 mm. CANIGO REMOLCS.
ATV / QUAD

ATV Fix

Remolc quad fix. Remolc ideal pel transport de quads i vehicles ATV, amb possibilitat de fabricació amb diferents mides. Solera amb tauler finlandès anti-humitat de 9mm. CANIGO REMOLCS.
Veient 1-7 de 7 producte(s)

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació per millorar els nostres serveis i per a anàlisi de les teves hàbits de navegació. Si continues navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. Pots configurar el teu navegador per impedir la seva instal·lació. Més informació sobre les cookies.