AVÍS LEGAL

MULTIMOTO S.A. es compromet a mantenir totes les dades facilitades com a privades i confidencials i a no subministrar-les a terceres parts, d'acord amb el que disposa la Llei 15/2003 del 18 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.

L'informem que la presentació d'aquest formulari suposa l'acceptació expressa a que les seves dades seran incorporades a un fitxer automatitzat, el responsable Multimoto.ad els utilitzarà per informar-li en el futur de promocions comercials que puguin ser del seu interès. El contingut d'aquesta web està protegit per drets de propietat intel•lectual quedant prohibida la seva reproducció, ja sigui total o parcial, sense el consentiment del seu autor.

 

CONDICIONS GENERALS

Les presents condicions generals regulen l'ús del lloc web d'Internet que MULTIMOTO.AD posa a la seva disposició com usuari. La utilització del lloc web suposa l'acceptació plena per l'usuari de totes les Condicions Generals d'ús del lloc web vigents en cada moment en què l'usuari hi accedeixi, pel que recomanem la lectura prèvia de les condicions generals. MULTIMOTO S.A. podrà modificar les Condicions Generals en el moment que ho consideri oportú.

 

Informació sobre els productes:

MULTIMOTO S.A. no podrà fer-se responsable dels perjudicis directes o indirectes procedents d'un ús no adequat dels productes si el comprador no ha respectat les instruccions indicades en els prospectes d'ús i conservació dels articles comprats.

Les fotografies associades als productes presentats per MULTIMOTO S.A. no mantenen cap compromís a respectar la realitat del producte. No són més que indicatius i no poden de cap manera comprometre la responsabilitat de MULTIMOTO S.A. com tampoc poden posar en causa a validesa d'una comanda ja feta o d'una venda.

Les ofertes presentades per MULTIMOTO S.A. seran vàlides únicament fins a final d'existències.

La selecció i la compra d'un producte no estan sota una altra responsabilitat que la del comprador. Condicions d'accés i ús L'usuari es compromet a fer un ús lícit, diligent, honrat i correcte de tota la informació o contingut tingui accés a través de la pàgina web. L'usuari no pot reproduir, transmetre o explotar el contingut d'aquesta web excepte autorització de la botiga.

 

Responsabilitats

MULTIMOTO S.A. Avd de la Barta s / n. AD200 Encamp, Principat d'Andorra no serà responsable del contingut, informació, opinió o manifestació de qualsevol tipus, que tingui el seu origen en l'usuari o terceres parts connectades per enllaços, amb la pàgina web de la botiga.

 

Condicions generals de venda

Les característiques dels productes i els seus preus en euros són els que apareixen en pantalla. Tots els preus mostrats a la nostra botiga són els vigents, excepte error mecanogràfic. Les ofertes estan degudament marcades i identificades com a tal. El seu termini de validesa té efectivitat mentre apareixen en pantalla.

L'import de les despeses d'enviament no està inclòs. Aquests apareixeran automàticament en omplir el seu formulari de comanda, depenent de la destinació i pes.

La formalització d'una comanda s'entendrà realitzada sota la total acceptació de les condicions generals de venda. Els productes s'enviaran a l'adreça de lliurament indicada, en els terminis estipulats. Legislació i jurisdicció aplicable.

Les presents condicions generals se sotmeten a la legislació Andorrana, que serà aplicable en relació a la seva validesa, interpretació, execució i compliment.

 

Termes de venda

Per MULTIMOTO S.A., la principal premissa és la completa satisfacció del client.

MULTIMOTO S.A. es reserva el dret de modificar els preus i / o característiques dels seus productes sense previ avís i en qualsevol moment.

En el cas d'un error tipogràfic en algun dels nostres preus, MULTIMOTO S.A. es reserva el dret de no procedir a la venda d'aquest article amb el preu equivocat. Un comercial nostre presentarà les seves disculpes al possible afectat / s, i per descomptat, s'abonaran a l'interessat / s totes les despeses que hagin pogut tenir en la realització d'aquesta compra.

En cas que un cop realitzat la comanda desitgi cancel•lar, poseu-vos immediatament en contacte amb nosaltres. Si ja hem procedit a l'enviament serà impossible procedir a la cancel•lació, ja que el paquet ja no estarà a les nostres mans.

En el cas que quan es fora a realitzar l'enviament de la seva comanda, no tinguéssim estoc d'algun dels productes sol • licitats, MULTIMOTO S.A. l'hi notificarà per email, i procedirà a reemborsar l'import abonat pel producte més les despeses d'enviament proporcionals. La devolució es realitzarà utilitzant el mateix mitjà de pagament mitjançant el qual el client va realitzar la compra.

Quan rebi la seva comanda, té tot el dret d'obrir la caixa i comprovar que el que ha rebut coincideix amb la seva comanda. Els productes adquirits a través del web de MULTIMOTO SA no són objecte de canvi ni devolució, i no s'acceptaran sense autorització prèvia de MULTIMOTO SA

 

Articles defectuosos:

Qualsevol anomalia de fàbrica en els productes adquirits a MULTIMOTO S.A. s'ha de comunicar per correu electrònic a multimoto@multimoto.ad com molt tard el primer dia laborable seguit a la recepció dels productes.

El comprador precisarà la naturalesa del defecte del producte o l'element de no conformitat trobat. MULTIMOTO S.A. haurà d'autoritzar al client el reenviament del producte per reemplaçar gratuïtament. En cap cas, el comprador podrà enviar productes sense tenir l'acord de MULTIMOTO S.A.

 

PAGAMENT SEGUR

Pot pagar amb targeta de crèdit VISA o MASTERCARD. Un cop hagi validat tota la informació sobre les seves dades, apareixerà una nova pàgina perquè introdueixi la informació de la targeta, aquesta pantalla prové directament de l'entitat bancària acreditada i les dades introduïdes s'enviaran directament, MULTIMOTO S.A. no es responsabilitza d'errors comesos en introduir les seves dades, assegureu-vos que la targeta no ha caducat i és vàlida. En compres destinades a països no pertanyents a la Unió Europea, MULTIMOTO S.A. no es farà càrrec dels impostos propis de cada país.

Volem recalcar, que tots aquells pagaments fraudulents que es rebin, des de targetes de crèdit robades, etc ... seran immediatament denunciats a les autoritats competents, facilitant per la nostra part totes les dades que posseïm del client que ha comès aquest frau.

TRANSPORTISTA

Realitzem els enviaments una vegada per setmana, de manera que el termini de lliurament dels nostres productes disponibles serà d'un màxim de 8-10 dies, un cop rebut els diners o confirmació de pagament.

Per França els enviaments es realitzaran per "La Poste", els clients tenen la possibilitat de fer un seguiment de la seva paquets a través de la pàgina web de "La Poste".

Per a Espanya els enviaments es realitzaran per Tourline o per Correus.

Nota: MULTIMOTO S.A. no es responsabilitza dels retards que pugui tenir el transportista.

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació per millorar els nostres serveis i per a anàlisi de les teves hàbits de navegació. Si continues navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. Pots configurar el teu navegador per impedir la seva instal·lació. Més informació sobre les cookies.