690 SMC R
690 SMC R

690 SMC R

690 SMC R: Ni un gram de greix, tot múscul.

"El que no està no pesa": aquest és el lema que ha inspirat tota la concepció de la nova 690 SMC R. Un motor monocilíndric LC4 encara més potent, un xassís novament millorat, una ergonomia de supermoto encara millor i al mateix temps més confortable.

KTM “Ready To Race”

690 SMC R: Ni un gram de greix, tot múscul.

"El que no està no pesa": aquest és el lema que ha inspirat tota la concepció de la nova 690 SMC R. Un motor monocilíndric LC4 encara més potent, un xassís novament millorat, una ergonomia de supermoto encara millor i al mateix temps més confortable: què més necessita el motorista per ser feliç? La nova 690 SMC R és una supermoto sense rival per a les exigències més dures, capaç de deixar enrere a totes les altres: esperit competitiu, idoneïtat per al'ús diari, disseny rotund, tecnologia d'última generació.

Motor 690 cc EFI 4 temps/4 vàlvules OHC (67 hp)
6 marxes.
Alçada seient 925 mm.
Dipòsit gasolina 12 litres.
Pes 142 Kg.

KTM “Ready To Race”

No reviews

2 altres productes de la mateixa categoria:

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació per millorar els nostres serveis i per a anàlisi de les teves hàbits de navegació. Si continues navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. Pots configurar el teu navegador per impedir la seva instal·lació. Més informació sobre les cookies.