Minitrial-E
Minitrial-E
Minitrial-E
Minitrial-E
Minitrial-E 16"
Minitrial-E
Minitrial-E
Minitrial-E
Minitrial-E

Minitrial-E 16"

Edad: 4-7 anys

Ja disponible la primera moto infantil de trial elèctrica, dissenyada i fabricada per una marca líder en motos de trial.
La posició de conducció, el pes, la frenada, el tacte de gas, les suspensions, són elements molt
importants per a la pràctica del trial que han estat tractats de la mateixa manera que les seves germanes grans.

BETA The Play Bike

• Xassís i basculant de duralumini : El pes és importantíssim en una moto de trial infantil . Tant el xassís com el basculant són de duralumini amb un tractament tèrmic de duresa, aconseguint una moto robusta que no supera els 24 kg , un 20 % menys que la resta de motos elèctriques en la seva categoria . Una altra característica molt important és el repartiment de pesos , s'ha optimitzat la posició del centre de gravetat per a una conducció còmoda amb màxima tracció .

• Centraleta digital programable :
Com a resultat de l'experiència en l'evolució dels components electrònics en les motos de trial , la Minitrial -I gaudeix d'una centraleta digital dissenyada i programada per SOR , amb 3 corbes de potència . Totes elles amb una arrencada suau per eliminar el tacte de gas " on / off ", característic en els motors elèctrics . La primera corba , per a un aprenentatge segur dels més petits , la segona ideal en mullat o per seguir aprenent de forma esglaonada i la tercera per als més experts .

• Suspensions regulables
: Forquilla amb barres de 25 mm d'alumini , compressió regulable de moll banyat en oli . Mono amortidor d'aire regulable .

• Frens hidràulics Shimano : Una frenada perfecta , una marca de qualitat i fiable .

• Protector de cadena , corona i discos de fre : Per a un aprenentatge segur , tots els elements mòbils han estat protegits.

• Guia cadena : Imprescindible per l'off road, més la Minitrial -I munta una cadena de transmissió Japonesa de gran qualitat .

BETA The Play Bike

No reviews

7 altres productes de la mateixa categoria:

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació per millorar els nostres serveis i per a anàlisi de les teves hàbits de navegació. Si continues navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. Pots configurar el teu navegador per impedir la seva instal·lació. Més informació sobre les cookies.